Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant farà enguany diverses millores a les platges del municipi

Les principals consistiran en la instal·lació d’ un parc de cal·listènia, noves torres de socorrisme, passeres, zones d’ombratge i nous punts verds.
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant farà enguany diverses millores a les platges del municipi
El consistori invertirà més de 80.000 euros

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està preparant la nova temporada de platges amb diverses novetats. Entre aquestes, hi ha la instal·lació d’un parc de cal·listènia a la zona del camp de futbol de l’Hospitalet de l’Infant, davant de la platja de l’Arenal, perquè qui ho desitgi pugui entrenar-se amb exercicis físics que utilitzen el pes del seu propi cos; la col·locació de nous punts verds i de noves torres de socorrisme a totes les platges del municipi.

També s’instal·laran dues noves zones d’ombratge (una a la Platja de l’Arenal, a la zona de l’espigó; i una altra a la Platja de l’Almadrava, al costat de la zona de vigilància) i noves passeres i plats de dutxa a la Platja de l’Arenal, on també es milloraran les connexions elèctriques.

En totes aquestes millores a les platges, el consistori invertirà més de 80.000 euros.

Aquests no són els únics diners que l’Ajuntament es gastarà enguany en les platges. Segons calcula la Regidoria de Turisme, la despesa municipal destinada a les platges ascendirà a 435.000 euros, aproximadament. Aquesta xifra representa la suma de les inversions i dels costos anuals derivats de la col·locació de mobiliari, abalisament, servei de vigilància, salvament i socorrisme; manteniment general i gestió dels serveis de platja, els wc portàtils públics, etc. Aquest 2022, a més, el consistori haurà de fer-se càrrec d’una part de l’aportació de sorra a la Platja de l’Arenal, a la zona de la plaça del Coll de Balaguer, que ha estat la més afectada pels temporals (allí es traslladarà l’arena acumulada a la Platja de la Punta del Riu).

Una altra novetat és que l’Ajuntament abalisarà les dunes de la Platja del Torn i d’un tram de la Platja de l’Almadrava, per protegir-les; i arranjarà l’abalisament de la zona dunar de la Platja de l’Arenal.

 

Galeria d'Imatges