Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant manifesta el seu suport a la pagesia i a les seves mobilitzacions

El consistori ha fet una declaració institucional que han signat tots els grups polítics municipals
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant manifesta el seu suport a la pagesia i a les seves mobilitzacions
Façana de l'Ajuntament de Vandellòs

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha manifestat el seu suport a la pagesia mitjançant una declaració institucional subscrita per tots els grups polítics municipals (Més Municipi, FIC, PP, Acció Municipal, PSC i CUP).

Amb aquest text, que es pot consultar íntegrament a la pàgina web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat), el consistori vol mostrar la seva «solidaritat i suport ferm a la pagesia i a les mobilitzacions d’aquests darrers dies, reconeixent la importància de defensar els interessos del sector agrari i la sobirania alimentària i, per altra banda, instar a l’adopció de polítiques actives per revertir la crisi del sector”.

Un altre dels objectius de l’escrit, segons consta en aquest, és “instar les administracions competents (Generalitat de Catalunya, Govern d’Espanya i Unió Europea) a buscar solucions, acords i mesures que donin resposta a les múltiples necessitats que la pagesia està patint actualment».

En aquest sentit, afirmen que “és necessari que la societat i totes les administracions s’impliquin” per fer costat a aquest sector, per “posar en valor la feina dels nostres agricultors i ramaders que ens garanteixen, a banda de la producció d’aliments, la continuïtat de la vida i la preservació del paisatge rural».

Durant el dia d’avui i de demà dimecres, la Televisió de Vandellòs (TVV) emetrà la gravació de la lectura de la declaració institucional que han fet els portaveus dels grups polítics municipals i Jordi Castellnou, com a representant de la pagesia de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. El vídeo de la gravació també es pot veure al YouTube de la TVV; i i, a més, es pot escoltar per Ràdio l'Hospitalet de l'Infant.

Arxius adjunts