Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obre un compte d’Instagram

Amb aquest nou canal de comunicació directa amb la ciutadania el consistori amplia la seva presència a les xarxes socials.
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obre un compte d’Instagram
Nou perfil d'Instagram de l'Ajuntament

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha ampliat la seva presència a les xarxes socials amb l’obertura d’un compte d’Instagram (@ajvandellos_hospitalet). A través d’aquest nou perfil, el consistori difondrà amb immediatesa i agilitat continguts d’interès general tals com notícies, l’agenda d’actes organitzats al municipi, informacions dels diferents serveis municipals, ofertes de feina o alertes d’incidències; i podrà interactuar amb els seus seguidors/es.

“L’objectiu de la creació d’aquest compte d’Instagram és incrementar els canals de comunicació directes amb la ciutadania i apropar-nos a determinats col·lectius. I és que Instagram ha esdevingut, durant els darrers anys, una de les xarxes socials amb més popularitat i implantació entre la població amb presència a l’entorn digital, molt especialment entre el jovent”, ha argumentat la regidora de Comunicació i Participació, Nuria Ortiz.

 

Els altres comptes del consistori

El compte oficial d’Instagram de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant se suma als ja existents a les plataformes Facebook i Twitter, que també ofereixen una finestra àgil i fresca a l’actualitat del municipi i representen una eina de participació ciutadana i de transparència. Des de la seva creació l’any 2012, ambdós perfils han anat creixent i consolidant-se com dues de les eines comunicatives del consistori amb més abast i cobertura. No en va, en l’actualitat el compte de Facebook (@vandellosihospitalet.cat) ja ha superat els 3.900 seguidors i el perfil de Twitter (@ajuntament_vh) està a punt d’assolir la xifra de 1.750 seguidors.