Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ofereix un servei de suport psicològic gratuït al jovent

Està adreçat als joves d’entre 12 i 18 anys empadronats al municipi
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ofereix un servei de suport psicològic gratuït al jovent
Cartell

L’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, a través de la Regidoria de Joventut, ha posat en marxa aquest mes de febrer un servei de suport psicològic gratuït adreçat a joves per detectar i atendre de forma preventiva el patiment psicològic i els problemes de salut emocional entre aquest col·lectiu.

El servei està dirigit a joves d'entre 12 i 18 anys empadronats al municipi. Les persones usuàries del servei poden accedir a 10 sessions de teràpia psicològica gratuïta, que pot ser ampliable en funció de les necessitats. La teràpia es duu a terme la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, a un despatx ubicat a la primera planta.

Les persones interessades a accedir al servei de suport psicològic per a joves poden sol·licitar-lo a través del correu electrònic joventut@vandellos-hospitalet.cat o per Whatsapp, al número 626 604 605. L'horari d'atenció i de funcionament del servei és els dijous de 16 a 20 h. Els joves majors de 16 anys no requereixen autorització paterna.

“Amb aquest nou suport, a càrrec d’una psicòloga professional especialitzada en l’acompanyament a joves, es pretén reforçar la resposta davant l’augment de problemes de salut mental que s'ha detectat entre aquest col·lectiu. La nostra voluntat és fomentar el benestar emocional del jovent del nostre municipi i acompanyar les famílies en el procés”, ha explicat la regidora de Joventut, Esmeralda Saladié.

Galeria d'Imatges