Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa en marxa novament el servei dels informadors de platja

Aquestes persones tornaran a vetllar aquest estiu perquè es compleixen les mesures de seguretat per la Covid-19 a les platges del municipi, a més de fer altres funcions
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa en marxa novament el servei dels informadors de platja
Un dels vigilants de la platja fent la seva tasca

Des del dimecres 23 de juny, i fins al 31 d’agost, hi haurà informadors i informadores de platja a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. L’Ajuntament ha posat en marxa aquest servei per intentar garantir al màxim la seguretat sanitària a les quatre platges del municipi (la Platja de l’Arenal, la Platja del Riu, la Platja del Torn i la Platja de l’Almadrava ).

Aquestes persones s’encarregaran d’informar a la gent de les normes i recomanacions de protecció per a la salut que s’han de seguir per evitar riscos de contagi i propagació de la Covid-19; i de vetllar pel seu compliment. També faran un comptatge de la gent, revisaran l’estat dels serveis disposats a les platges (dutxes, passeres, punts verds, serveis higiènics…) i donaran avís de les incidències que s’hi puguin produir.

D’altra banda, el dijous 24 de juny, també es posarà en funcionament a les platges el servei de salvament i socorrisme cada dia. Aquest servei és diari en temporada alta (del 24 de juny al 12 de setembre), de les 10.30 a les 19.30 h; i en temporada baixa (del 17 al 26 de setembre),  s’oferirà els divendres, dissabtes i diumenge, de les 11 a les 18 h.