Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant rep el grup de bitlles de Foment Cultural com a campió de la Tirada Intercomarcal de 2023

Aquesta és la 15a vegada que l’equip de l’Hospitalet de l’Infant guanya aquesta lliga
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant rep el grup de bitlles de Foment Cultural com a campió de la Tirada Intercomarcal de 2023
Fotografia de grup de l'equip de bitlles amb l'alcaldessa, Assumpció Castellví; i les regidores Elidia López i Yolanda Marqués

En representació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’alcaldessa, Assumpció Castellví; la regidora d’Esports, Yolanda Marqués; i la regidora de Cultura, Elidia López, han rebut el Grup de Bitlles de Foment Cultural, com a campió de la Tirada Intercomarcal de 2023 que organitza la Coordinadora Intercomarcal de Bitlles/Birles (CIB).

Amb aquesta nova victòria, ja són 15 les vegades que l’equip de l’Hospitalet de l’Infant ha guanyat aquest campionat, tal com va destacar l’alcaldessa en l’acte de reconeixement públic que va tenir lloc ahir dimecres 15 de novembre a la Casa de la Vila.

L’alcaldessa va felicitar els jugadors i jugadores de l’equip i va destacar el seu «afany de superació» i el seu «bon treball d’equip». També va agrair la seva tasca de preservació d’aquest joc tan antic.

El Campionat de la Tirada Intercomarcal de Bitlles va finalitzar a l’Hospitalet de l’Infant el passat 8 d’octubre, amb l’11a jornada. Fins aleshores i des del mes de març, un total de 18 equips, 17 dels quals són de poblacions de la demarcació de Tarragona i un, com a novetat, de Dinamarca, van disputar-se el títol de campió.

El grup de bitlles de Foment Cultural va quedar en primera posició, amb 333 punts, a 14 punts de diferència amb l’equip que va quedar segon, el de Rasquera. El tercer classificat va ser l’equip de Masboquera, que també pertany al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i que, com el segon, va obtenir 319 punts.

A més, Beatriz Pérez, del grup de bitlles de l’Hospitalet de l’Infant, va ser la segona jugadora millor classificada en la categoria individual femenina del campionat amb un total de 88 bitlles. El seu company d’equip David Fernández va quedar també segon, en la categoria individual masculina, amb 109 bitlles.

Altres triomfs destacats per al municipi són els aconseguits per aquests jugadors de l’equip de Masboquera: Ruth Rodríguez, que va quedar primera en la categoria individual infantil, amb 50 bitlles; i Josep Maria Escoda, 3r classificat de la categoria individual masculina.

Arxius adjunts