Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant també oferirà el servei de canguratge a les famílies durant l’època estival

“El Casalet d’estiu” estarà a la seva disposició a l’Espai Jove de l’Hospitalet de l’Infant i al Casal de Joves de Vandellòs, on els infants de 3 a 12 anys podran participar en diverses activitats de lleure
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant també oferirà el servei de canguratge a les famílies durant l’època estival
Cartell del Casalet d'estiu de l'Hospitalet de l'Infant

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a través de la Regidoria d’Igualtat, continuarà oferint aquest estiu  “El Casalet”, el servei de canguratge que enguany ha posat a l’abast de les famílies amb infants a l’Espai Jove de l’Hospitalet de l’Infant i al Casal de Joves de Vandellòs.

Aquest servei estarà disponible de l’1 de juliol al 30 agost per als nens i nenes de 3 a 12 anys de dilluns a divendres: de les 9 a les 14 h, a l’Espai Jove de l’Hospitalet de l’Infant; i de les 16 a les 18 h al Casal de Joves de Vandellòs. Del 12 al 16 d’agost no hi haurà aquest servei a l’Hospitalet de l’Infant, amb motiu de la Festa Major de Sant Roc.

Durant aquests horaris, els nens i nenes que utilitzin aquest servei podran participar en diverses activitats de lleure dins dels equipaments  municipals de Joventut, com ara tallers de manualitats, cuina, experiments, contacontes, etc.

A l’Hospitalet de l’Infant, a més, s’organitzaran activitats a l’aire lliure a primera hora del matí (per exemple, excursions a la platja i rutes de senderisme) i hi haurà servei d’acollida (de 8:30 a 9 h; i de 14 a 14.30 h).

“L’objectiu del Casalet d’estiu és continuar facilitant a les famílies la conciliació laboral i personal i oferir als nens i nenes un temps de lleure de qualitat”, segons ha afirmat la regidora d’Igualtat, Esmeralda Saladié. La mateixa regidora ha explicat que els horaris del servei d’estiu s’han establert tenint en compte les necessitats de les famílies, a qui se’ls ha fet la consulta prèvia.

A l’Hospitalet de l’Infant, el preu d’aquest servei és de 32 € per setmana. Hi ha un descompte del 20% per a qui s’hi inscrigui les 8 setmanes; i del 5% a partir del segon germà. Les famílies que acreditin una situació d’especial vulnerabilitat econòmica tindran una bonificació del 50% i el servei d’acollida gratuït. Per a la resta de famílies, el preu del servei d’acollida serà de 5 € per setmana. A Vandellòs, el preu del servei serà el mateix que durant tot l’any: 1 € per infant i dia.

Per utilitzar el servei del Casalet d’estiu tant en un lloc com en l’altre cal fer la preinscripció per Internet, a través de l’enllaç que figura al perfil d’Instagram de la Regidoria d’Igualtat (@igualtatvh): https://linktr.ee/Igualtatvh.  El període per apuntar-s’hi és del 28 de maig al 12 de juny, però la preinscripció es mantindrà oberta sempre que hi hagi places disponibles.

Aquest servei està finançat pel fons estatal Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat a través del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Per accedir a aquesta subvenció, l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp.

 

 

Arxius adjunts

Galeria d'Imatges