Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Les instal·lacions esportives municipals, tancades fins al 23 de novembre

Aquesta mesura, adoptada per l'Ajuntament el passat 26 d'octubre, s'ha prorrogat fins a aquesta data amb l'entrada en vigor de les noves restriccions per frenar els contagis de la COVID-19 a tot Catalunya
Les instal·lacions esportives municipals, tancades fins al 23 de novembre
La porta de la Piscina Municipal Coberta amb el cartell de tancat

Amb l’objectiu de frenar l’augment de casos positius de la COVID-19 al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el nivell molt alt de risc de contagi, l’Ajuntament va decidir tancar totes les instal·lacions esportives municipals el dilluns 26 d’octubre, a partir de les 15 hores, en un principi fins al 2 de novembre. En compliment de les noves restriccions  a tot Catalunya que va aprovar ahir 12 de novembre el PROCICAT i que s'aplicaran durant 15 dies, aquests equipaments romandran tancats al públic almenys fins al 23 de novembre. En funció de com evolucioni la situació, aquesta mesura es podria prorrogar en el temps.

El consistori ja va suspendre el dimarts 20 d’octubre, totes les activitats de tardor-hivern organitzades per l’Àrea d’Esports (classes de tennis, pàdel, natació, handbol, bàsquet, futbol sala i gimnàstica de manteniment), així com les classes de natació que s’oferien als alumnes de les escoles del municipi en horari lectiu en el marc del Pla municipal d’esport a l’escola.

També va ajornar les competicions i els entrenaments esportius en els equipaments municipals. Només continuaven en funcionament els gimnasos municipals, la piscina municipal coberta; i les activitats dirigides que es feien fins ara als equipaments esportius, complint amb les mesures establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Les pistes municipals de raqueta també es podien continuar reservant, cosa que a partir de dilluns 26 d'octubre, tampoc va ser possible ja.

Cal recordar, igualment, que des del passat 20 d’octubre resten tancades les instal·lacions esportives a l’aire lliure, ja que les mesures de la Generalitat de Catalunya ordenen el tancament d’aquests espais no supervisats.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va resoldre tancar al públic totes les instal·lacions esportives municipals, tenint en compte les recomanacions de l’Àrea Bàsica de Salut Vandellòs-l’Hospitalet de l’Infant de reduir al màxim l’activitat i d’extremar les mesures de seguretat, davant l’increment de casos de coronavirus al municipi en els darrers dies. Només les poden continuar utilitzant els centres educatius i els seus serveis complementaris.

Aquí teniu un resum de les restriccions vigents a Catalunya a partir del 30 d'octubre per la COVID-19