Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament inverteix gairebé 25.000 euros en la millora del pati de l’Escola Valdelors de Vandellòs

Va ser una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de 2019
L’Ajuntament inverteix gairebé 25.000 euros en la millora del pati de l’Escola Valdelors de Vandellòs
Imatge del nou trenet amb nens i nenes de l'escola Valdelors

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adequat el pati de l’Escola Valdelors de Vandellòs, tal com es va comprometre a fer en el marc dels Pressupostos Participatius de 2019. En la millora d’aquest espai hi ha invertit, concretament, 23.728,09 euros. Aquest és l’import total de les actuacions que ha dut a terme tant al pati dels alumnes d’Educació infantil com al dels alumnes d’Educació Primària, tenint en compte les opinions de les famílies, per crear nous espais d’aprenentatge i d’esbarjo per als infants.

Al pati dels més petits, hi ha instal·lat un trenet i una cabana de fusta, passeres, un hivernacle perquè els nens i nenes puguin plantar i veure com creixen les hortalisses amb l’ajut del professorat i de les seves famílies; i una taula de pícnic.

I al pati dels alumnes més grans, hi ha col·locat un camp de bitlles, una pèrgola de fusta a l’entrada, un tub de joc, una cabana a un arbre, un punt verd, una altra pèrgola amb tres taules i troncs per seure i una taula de ping-pong.

D’altra banda, al marge dels Pressupostos Participatius de 2019, l’Ajuntament ha destinat més de 5.000 euros a modernitzar el sistema de comunicacions de l’escola per millorar l’aula d’informàtica; gairebé 5.000 euros, a pintar les aules d’Educació Infantil; i més d’11.000 euros a reconstruir el mur del pati que va caure a causa dels aiguats del mes d’octubre del 2019.