Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament lamenta la mort de l’exalcalde del municipi, Carles Barceló Vernet

Va ser deu anys alcalde del municipi, del 1987 al 1997
L’Ajuntament lamenta la mort de l’exalcalde del municipi, Carles Barceló Vernet
Imatges d'arxiu de Carles Barceló Vernet, exalcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant lamenta la pèrdua de l’exalcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Carles Barceló Vernet, traspassat aquest dimecres, 8 de gener, als 82 anys d'edat. Barceló va entrar en la política municipal l'any 1983 encapçalant la llista de l'Agrupació Electors de Vandellòs i va estar quatre anys com a regidor. En les següents eleccions, les del 1987, va aconseguir l'alcaldia, en aquest cas amb Convergència i Unió, i la va mantenir fins l'any 1997. Quan faltaven dos anys per esgotar la legislatura va renunciar al càrrec a favor de Josep Castellnou Barceló, número dos de la seva llista.
 
D'aquests deu anys d'alcaldia de Carles Barceló destaquen fites tant importants per al municipi com: la inauguració de la Casa de la Vila i el Parc de Bombers de l'Hospitalet de l'Infant; de la Clínica Rural de Vandellòs i el Centre d’Assistència Primària de l'Hospitalet; del Polígon Industrial Les Tàpies I; o del Passeig Marítim de l’Hospitalet, entre d’altres.

Avui dijous 9 de gener, es pot visitar la capella ardent al Tanatori de l’Hospitalet de l’Infant i l’enterrament tindrà lloc demà divendres, 10 de gener, a les 12 del migdia a l’església Parroquial de Vandellòs.