Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament lliura la recaptació de la Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

Gairebé 575 euros, aplegats amb la inscripció de dos euros per participant que l’Àrea d’Esports va cobrar a favor d’aquesta entitat i les aportacions de la gent
L’Ajuntament lliura la recaptació de la Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre
La regidora d'Esports, Yolanda Marqués ha lliurat els diners recaptats a la delegada de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre a l'Hospitalet de l'Infant, Gemma Arias

En representació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la regidora d’Esports, Yolanda Marqués, ha lliurat els diners aplegats en la XII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la delegada de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre a la població, Gemma Arias. Gairebé 575 euros recaptats amb la inscripció de dos euros per participant que l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament va cobrar a favor d’aquesta entitat; i amb els donatius fets per la gent.

D’aquesta manera, l’Àrea d’Esports ha complert el compromís que va contreure el passat 9 d’octubre, quan va renovar el conveni de col·laboració amb la Lliga. Aquesta entitat destinarà aquesta quantitat a la millora del malalt oncològic i a fer activitats de prevenció del càncer.

En la 12a Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar el passat 24 de desembre, hi van participar més de 250 persones, de totes les categories.

Els guanyadors van ser: Marc Fortuny Sendrós, del Club Atletisme Natalia Rodríguez, amb un temps d’ 00:11:29, en la categoria masculina; i Khadija Mendou, del Club Atletisme d’Ascó, amb un temps de 00:12:49, en la categoria femenina.

El primer atleta local va ser Santi Rius Garcia, amb un temps de 00:13:29 i la primera atleta local, Joana Capella Campdepadrós, amb un temps de 00:16:27.

A més, com en l’edició anterior, es va atorgar un premi a la millor disfressa, consistent en un pack de 50 minuts de massatge + banyera hidromassatge, patrocinat per Centre de Fisioteràpia i Benestar Gemma Arias. Els guanyadors d’aquest premi van ser Angel Evangelista Torres i Albert Arranz Burillo.

La plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant va ser el punt de sortida i arribada d’un recorregut urbà de 4 km (dues voltes a un circuit de 2 km).