Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament millora l'eficiència energètica de l'enllumenat públic a l'avinguda Ramon Berenguer IV, de l’Hospitalet

Les obres inclouen la substitució de 40 lluminàries i compten amb una subvenció de la Diputació de Tarragona

Amb l’objectiu millorar l'eficiència energètica de l'enllumenat públic, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha substituït 40 lluminàries amb làmpades d’incandescència de mercuri que hi havia al carrer Ramon Berenguer IV de l’Hospitalet de l’Infant, per lluminàries amb làmpades de LED. Aquest canvi no farà disminuir els estàndards de qualitat de les lluminàries, garanteix les òptimes condicions d’il·luminació i s’adequa als compliment de la normativa vigent.

 

Els treballs han inclòs també la substitució de les columnes de 10 metres per noves columnes de 7,55 metres d’alçada, mantenint l’actual ubicació dels punts de llum. Van començar a principis de juliol i està previst que acabin aquesta primera setmana d’agost.

 

El consistori va adjudicar les obres a l’empresa Etrabonal per un import de 54.347,80 euros i estan subvencionades pel programa específic d'obres per a la millora de xarxes bàsiques municipals i modernització d'equipaments informàtics per garantir l'administració electrònica (PEXI). La corporació provincial ha atorgat 46.616 euros al consistori, que es farà càrrec de la part restant.

Galeria d'Imatges