Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament oferirà un servei de canguratge a Vandellòs

“El Casalet”, adreçat a les famílies amb infants de 6 a 12 anys, estarà ubicat al Casal de Joves de dilluns a dimecres de 17 a 19 h, a partir del 5 de febrer
L’Ajuntament oferirà un servei de canguratge a Vandellòs
Imatge del cartell per a les xarxes socials

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a través de la Regidoria d’Igualtat, posarà en marxa un nou servei a partir del 5 de febrer. Es tracta de “El Casalet”, un servei de canguratge que estarà a disposició de les famílies amb infants de 6 a 12 anys (nascuts entre el 2012 i el 2017) al Casal de Joves de Vandellòs, de dilluns a dimecres, de 17 a 19 h.

El preu d'aquest servei serà d'1 € per infant i dia i s’haurà de pagar sempre per transferència bancària. Hi haurà tres modalitats de pagament:

- Puntual (1 € cada vegada que se'n faci ús).

- Un paquet de 10 € (per fer-ne ús 10 dies)

- Un pagament únic de 35 € fins al final del servei, previst el 29 de maig.

Per utilitzar aquest servei caldrà fer la inscripció en línia o de manera presencial:

- Per internet: clicant aquest enllaç

- Al Casal de Joves de Vandellòs: en l’horari de funcionament de El Casalet.

Segons ha explicat la regidora d’Igualtat, Esmeralda Saladié, l’objectiu d’aquest nou servei, que està subvencionat per la Generalitat de Catalunya, és «facilitar a les famílies la conciliació laboral i personal i oferir als nens i nenes un temps de lleure de qualitat, en un espai segur».

En aquest sentit, la regidora ha explicat que a El Casalet, «els infants podran berenar, fer els deures, jugar, fer manualitats, llegir i participar en un munt d'activitats més i, en definitiva, gaudir d'una tarda divertida, mentre les persones que els cuiden podran aprofitar aquest temps per fer allò que necessiten».

Aquest servei està finançat pel fons estatal Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat a través del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Per accedir a aquesta subvenció, l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp en relació amb el servei municipal de cura puntual per a nenes i nens de 0 a 16 anys.

Criteris prioritaris

Tindran prioritat d'utilització del servei les famílies monoparentals o amb altres responsabilitats de cura acreditada, les mares migrants, les mares en situació de violència masclista, en situació d'atur de llarga durada, més grans de 52 anys. Aquests col·lectius tindran prioritat en cas que s'omplin les places ofertes.

Galeria d'Imatges