Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Alberg Esportiu Àster de l’Hospitalet de l’Infant acollirà el campus de futbol de Jana Fernàndez del 25 al 30 de juny

Els i les participants podran compartir moments amb aquesta jugadora del primer equip femení del FC Barcelona
L’Alberg Esportiu Àster de l’Hospitalet de l’Infant acollirà el campus de futbol de Jana Fernàndez del 25 al 30 de juny
Cartell del campus

L’Alberg Esportiu Àster de l’Hospitalet de l’Infant serà aquest estiu la seu del Campus de Futbol Jana Fernàndez, la jugadora formada des dels 11 anys al planter del FC Barcelona que actualment forma part del primer equip femení. Aquest campus, adreçat als infants i joves nascuts/des entre els anys 2007 i 2014, tindrà lloc del 25 al 30 de juny i pretén «desenvolupar i perfeccionar els fonaments tècnics i tàctics del joc; i promoure els valors que transmet l'esport i la Jana tant dins com fora del terreny de joc”, segons s’informa en la seva pàgina web: https://www.campusjanafernandez.com/

En aquest portal d’Internet, la inscripció al campus és oberta actualment (la data límit per apuntar-s’hi és l’11 de juny i els preus varien en funció de la data d’inscripció). Qui participi, podrà compartir moments amb la Jana, entrenar a futbol amb una metodologia especifica, dur a terme activitats esportives variades i conviure amb els companys i companyes.

La localització i la mentalitat del campus és ideal per créixer futbolística i personalment”, segons s’assegura al mateix web.

Més informació a info@sportconnects.com i als telèfons 689 235 644 i 636 519 375.