Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’alcaldessa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Assumpció Castellví, nova presidenta de la MIDIT

L’alcaldessa de Pratdip, Sílvia Carrillo, i l’alcalde de Tivissa, Joan Cedó, ocuparan les vicepresidències primera i segona durant els propers quatre anys
L’alcaldessa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Assumpció Castellví, nova presidenta de la MIDIT
Reunió de constitució de la Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT)

L’alcaldessa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Assumpció Castellví, ha agafat aquest matí el relleu del també ex alcalde del municipi, Alfons Garcia, com a presidenta de la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT). L’ ens, creat l’any 1995 per a dur a terme accions de desenvolupament integral del territori en els àmbits industrial, turístic, agrari, forestal i social, ha renovat avui el seu plenari, integrat per regidors i regidores de Pratdip, Tivissa i Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant, en la sessió de constitució.

La MIDIT és un ens públic de caràcter supralocal i la seva direcció es renova cada quatre anys després de les eleccions municipals. Sota la presidència de Castellví, el plenari l’integraran l’alcaldessa Sílvia Carrillo -vicepresidenta primera- i l’alcalde de Tivissa, Joan Cedó- i els regidors Elidia López i Alfons Garcia, de Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant; Montserrat Perelló i David Pérez, de Tivissa i Gerard Vidal i Yolanda Reyes, de Pratdip.

Des del seu origen, la MIDIT ha servit per reforçar els vincles entre tres municipis que comparteixen arrels històriques i característiques similars, i per fomentar el diàleg tant entre el sector públic com entre el sector privat. La col.laboració público-privada és una de les claus que hi ha darrere d’exemples d’èxit de la MIDIT, com són la Fira Fruits de la Terra o la marca turística conjunta Terres de Mestral, entre d’altres.