Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’antiga Clínica Rural de Vandellòs, en obres

L’Ajuntament ha encarregat uns treballs per reforçar l’estructura d’aquest edifici, perquè pugui acollir les aules de l’Escola Municipal de Música
L’antiga Clínica Rural de Vandellòs, en obres
Fotografia de la visita que va fer l'alcalde, Alfons Garcia, a les obres de la clínica rural de Vandellòs

L’antiga Clínica Rural de Vandellòs, situada al Carrer Estanislau Figueras 53, està a hores d’ara en obres. L’objectiu d’aquests treballs, encarregats per l’Ajuntament a l’empresa local RETORVAN per un import de 35.000 euros aproximadament, és el reforç estructural de les bigues, perquè són de ciment aluminós i podrien presentar problemes, en cas de presentar-se certes condicions adverses d’humitat.

Les obres consisteixen a col·locar una biga metàl·lica extensible, d’un sistema patentat anomenat «NOU BAU», a sota de cadascuna de les bigues de ciment aluminós existents, amb la finalitat que siguin les noves bigues metàl·liques les que aguantin el pes si les bigues originals perden la seva capacitat resistent. Per dur a terme aquesta actuació, també cal repicar els sostres, deixar les bigues al descobert i col·locar per sota les noves bigues de forma solidària amb les originals, convenientment recolzades a les parets de càrrega.

El consistori ha encarregat aquests treballs amb la voluntat de dotar de contingut aquest edifici i fer possible que pugui acollir les aules que l’Escola Municipal de Música té actualment a Vandellòs, concretament a l’Auditori.

Galeria d'Imatges