Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament reprén les activitats de gimnàstica de manteniment per a la gent gran

Als nuclis de Vandellòs, Masboquera, Masriudoms i l’Hospitalet de l’Infant, amb totes les mesures de seguretat per la COVID-19
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament reprén les activitats de gimnàstica de manteniment per a la gent gran
Imatge d'una classe de gimnàstica de manteniment per a la gent gran a Vandellòs

Avui, dilluns 12 d’abril, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha reprès les activitats adreçades a la gent gran. Així doncs, aquest col·lectiu, considerat vulnerable, podrà tornar a participar en aquestes activitats que estaven suspeses des del passat mes d’octubre. Aquesta mesura afectarà un total de 78 veïns i veïnes del municipi, segons es preveu.

L’Ajuntament ha decidit reprendre la gimnàstica de manteniment per a la gent gran als nuclis de Vandellòs, Masboquera, Masriudoms i l’Hospitalet de l’Infant, atesa la importància de promoure activitats saludables per a aquest grup de població, ja que es considera que l’activitat és fonamental per mantenir un bon to físic i psicològic.

Aquestes activitats es faran en grups reduïts, dos dies a la setmana, amb totes les mesures per garantir la seguretat: es prendrà la temperatura de les persones participants, es farà un registre d’assistents per garantir la traçabilitat d’un cas positiu, l’ús de la mascareta serà obligatori durant tota l’activitat i es mantindrà la distància física interpersonal de seguretat. A més, l’activitat es farà sempre a l’aire lliure.

Per a més informació podeu contactar amb l'Àrea d'Esports a través del telèfon 977 82 05 23 o del correu electrònic esports@vandellos-hospitalet.cat