Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’autobús municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha tingut gairebé 34.000 usuaris/àries durant l'any 2021

És un mitjà de transport gratuït que connecta els diferents nuclis de població, que transporta l’alumnat de l’interior del municipi a l’institut i que té parada a l’estació de trens
L’autobús municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha tingut gairebé 34.000 usuaris/àries durant l'any 2021
Imatge d'arxiu de l'autobús municipal

El servei de l’autobús municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha tancat l’any 2021 amb prop de 34.000 usuaris/àries. Aquesta és la xifra total de persones que van utilitzar l’any passat aquest mitjà de transport gratuït que ofereix l’Ajuntament per connectar els diferents nuclis de població del municipi, transportar l’alumnat de l’interior del municipi fins a l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant i comunicar l’estació ferroviària de l’Hospitalet de l’Infant.

De les 15 parades que té l’autobús, la més utilitzada va ser la de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant, seguida per la de la Urbanització Infant (que fan servir els i les estudiants, majoritàriament, per anar a l’institut) i per la de l’Institut Berenguer d’Entença. Després de la parada de la Casa de la Vila, les que utilitza més la ciutadania en general són les dues de Vandellòs (la de la benzinera i la del Molí de l’Oli). Aquesta informació es pot consultar amb més detall en el gràfic adjunt.

En relació amb el nombre d’usuaris/àries de l’autobús municipal que van utilitzar la parada de l’estació ferroviària, cal dir que hi va haver 1932 persones que van agafar el bus a l’estació; i 977 que van agafar l’autobús per anar a l’estació.

D’altra banda, els mesos de novembre i maig van ser els mesos que més persones van fer servir aquest mitjà de transport (3.394 i 3.306 respectivament), seguits dels mesos de març i octubre (3.300 i 3.223), mentre que el mes de gener va ser el que menys usuaris/àries va registrar (2.167).

Pel que fa a les hores amb més demanda de l’ús, aquestes van ser a les 8 h; i a les 15 h; i el dia de la setmana amb més afluència de gent va ser el dimecres.

Arxius adjunts