Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Hospitalet de l’Infant acollirà la 4a prova de la Lliga Catalana de Ball Esportiu aquest diumenge 14 d’abril

Des de les 11 h fins a les 19 h, un centenar de ballarins i ballarines competiran al pavelló esportiu municipal, on l’entrada serà gratuïta
L’Hospitalet de l’Infant acollirà la 4a prova de la Lliga Catalana de Ball Esportiu aquest diumenge 14 d’abril
Cartell

El pavelló esportiu municipal de l’Hospitalet de l’Infant serà la seu de la 4a prova de la Lliga Catalana de Ball Esportiu. Aquesta prova està organitzada pel Club de Ball Esportiu Wapachá, sota el paraigua de la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Aquesta prova començarà a les 11 h i finalitzarà a les 19 h, aproximadament. Durant aquest temps, hi competiran un centenar de ballarins i ballarines d’arreu de Catalunya de diferents disciplines (llatins i standard en parella, single i coreogràfic) i de totes les categories.

Durant l’any, se celebren 5 proves de ball esportiu que puntuen per al rànquing català i que són obligatòries per participar després en els Campionats de Catalunya. L’Hospitalet de l’Infant acollirà la 4a prova.

L’entrada a aquest esdeveniment esportiu serà gratuïta per als veïns i veïnes del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

A la pàgina web municipal es poden consultar els horaris (consulteu l’arxiu adjunt).

Arxius adjunts

Galeria d'Imatges