Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Hospitalet de l’Infant acollirà una jornada empresarial dedicada al canvi de model energètic el proper 10 de juny

L’han organitzat l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i IDETSA, amb la col•laboració de l’Ajuntament, la Cambra de Comerç de Reus i PIMEC Baix Camp
L’Hospitalet de l’Infant acollirà una jornada empresarial dedicada al canvi de model energètic el proper 10 de juny
Cartell Jornada tècnica empresarial

Per al dijous 10 de juny, l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE) i l’empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA, han organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Cambra de Comerç de Reus i PIMEC Baix Camp, una jornada tècnica adreçada al teixit empresarial local, especialment, però també a les grans empreses energètiques ubicades al municipi i als empresaris i empresàries i emprenedors i emprenedors de la demarcació.

La jornada, prevista a partir de les 19 h al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, abordarà el futur del sector energètic, clau per a l’economia del territori. «Aquest sector es troba actualment davant d’un escenari de canvi de model, en el qual s’obren noves perspectives i s’han de tenir en compte també altres aspectes com els costos de producció, els ajuts previstos per les administracions... Volem que l’empresariat tingui informació de primera mà sobre aquesta temàtica i alhora generar un espai d’intercanvi d’idees i de reflexió», ha afirmat el president de l’ADE, Aurelio Llopis.

Un altre objectiu d’aquesta trobada, segons ha afegit Llopis, és «donar a conèixer Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i donar suport al col·lectiu».

Precisament, per donar suport a les empreses i a les persones emprenedores, Idetsa i la Cambra de Comerç de Reus han signat enguany, per primera vegada, un conveni de col·laboració, que presentaran a l’inici de la jornada els dos signants: l’alcalde del municipi i president d’Idetsa, Alfons Garcia; i el president de la Cambra, Jordi Just.

Posteriorment, s’oferirà una ponència titulada «Comunitats energètiques: l’hora dels prosumidors», a càrrec de Marc Segura Pallarés, coordinador de la Comissió de sostenibilitat i Energia de la Cambra de Reus. Auditor Energètic i CEO del Grup Solcam Energia.

La segona part de la jornada estarà dedicada a les oportunitats de futur que representa la digitalització i el marc europeu. Sobre aquesta qüestió parlarà Ángel Hermosilla, cap de l’Àrea d’Empresa de PIMEC Catalunya. A continuació hi haurà una taula rodona amb la participació de Gemma Gasulla (secretària territorial de PIMEC a la província de Tarragona), Ángel Hermosilla (PIMEC) i Albert Espinel (ponent de l’ADE i director de Vendes de Solucions de Transformació Digital i LCS a EMERSON Espanya i Portugal). I per últim hi intervindrà el president de l’ADE, Aurelio Llopis.

L’encarregada de tancar l’acte serà la regidora d’Ocupació, Emprenedoria i Planificació Estratègica; de Comerç i Turisme; d’Indústria i noves energies i també sotspresidenta d’Idetsa, María José Gómez.

En representació de totes les entitats i institucions que faran possible aquesta jornada, la mateixa regidora ha destacat molt positivament la col·laboració público-privada. En aquest fòrum econòmic i de debat, organitzat amb totes les mesures de seguretat per la COVID-19, és previst que hi prenguin part més d’un centenar de persones.

Arxius adjunts