Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La campanya “Fes-la rodar” de 2023 ha deixat un impacte econòmic de més de 180.000 € als negocis locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

En aquesta cinquena convocatòria, l’Ajuntament ha lliurat 660 targetes moneder, amb un import total de més de 94.000 €, entre el veïnat, per fomentar el teixit empresarial del municipi.
La campanya “Fes-la rodar” de 2023 ha deixat un impacte econòmic de més de 180.000 € als negocis locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Campanya "Fes-la rodar" 2023

Les targetes moneder que l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha lliurat enguany a la ciutadania han revertit en un impacte econòmic de més de 180.000 euros als negocis locals que es van adherir a la campanya “Fes-la rodar” de 2023. A aquests 45 establiments d’equipament personal i de la llar, de restauració i d’alimentació és on des del 2 d’octubre fins a l’1 de desembre, els veïns i veïnes beneficiaris d’aquests ajuts per al foment del teixit empresarial local es van poder gastar les targetes, amb què el consistori ha subvencionat la compra de béns i serveis de la ciutadania.


De les 660 targetes que es van atorgar a les persones físiques i famílies del municipi que complien els requisits establerts a les bases d’aquests ajuts, 627 (el 95% del total) van ser “Targetes Consum 100% Plus”, per a aquelles llars que superaven els valors de renda fixats. Amb aquestes targetes, que tenien un saldo d’entre 100 i 160 euros, el 50% de l’import de la compra anava a càrrec de la targeta; i l’altre 50%, a càrrec de la persona usuària.


Les altres 33 targetes (el 5 % del total) van ser “Targetes Consum 100%”, per a aquelles llars municipals en situació de vulnerabilitat. Amb aquestes targetes, amb un saldo que oscil·lava entre els 150 i els 320 euros, el 100% de la compra anava a càrrec d’aquesta targeta moneder.


La majoria de les compres fetes amb les targetes moneder es van efectuar a establiments d’equipament personal i de la llar (el 83%); i la resta, a establiments de restauració i hoteleria (el 10%) i d’alimentació (el 7%).


El regidor de l’Àrea de Promoció econòmica, Ferran Conejo, ha valorat positivament aquesta cinquena convocatòria de la campanya Fes-la rodar, en què l’Ajuntament hi ha invertit més de 94.000 euros: «Aquesta iniciativa ha tingut novament una bona acceptació per part dels veïns i veïnes de l’empresariat local, ha servit per donar un impuls a l’economia local i ha permès ajudar les famílies en un període en què el preu de la cistella de la compra s’ha incrementat», ha afirmat.