Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Clàssica l'Hospitalet de l'Infant viu una estrena per la porta gran amb el millor ciclisme júnior

Compartim aquí la notícia que ha difós la Federació Catalana de Ciclisme:
La Clàssica l'Hospitalet de l'Infant viu una estrena per la porta gran amb el millor ciclisme júnior
Imatge del podi

El millor ciclisme català ha tancat un gran cap de setmana per al seu pilot júnior aquest diumenge 21 d'abril amb l'estrena de la Clàssica l'Hospitalet de l'Infant, prova en línia que Promoevents estrenava dins el calendari de la Copa Catalana Júnior. La prova amb sortida i arribada a la localitat del Baix Camp ha tingut un gran èxit de participació, amb un pilot de sortida de gairebé 160 ciclistes amb alguns dels grans equips júniors a nivell nacional l'endemà de la disputa de la Copa d'Espanya al 8è Trofeu 15 d'Abril de La Canonja.

Un recorregut de 112 quilòmetres esperava als ciclistes, que han viscut una batallada cursa en què s'han jugat la victòria un grup d'una desena de ciclistes. La victòria ha estat per a Héctor Domínguez (Picusa Academy), que ha creuat la meta en solitari per celebrar la victòria, mentre que a tan sols 7 segons entrava el grup perseguidor, liderat per Antonio Ramírez (Lucta-Granja Rinya) i seguit del català Marc Zafra (Purito-Tadesan-Nuria), que amb la tercera posició absoluta pujava al podi i completava un notable cap de setmana que havia començat amb la 7a posició a La Canonja. En aquest grup capdavanter també hi entraven en 7a posició Martí Gozalbo (KH7 Cycling Team), 8a Iván Roure (Autovivo Grup-CC Sant Boi) i 9a per a Unai López (Autovivo Grup-CC Sant Boi), que el dia anterior s'havia anotat la classificació dels esprints intermedis.

Un gran cap de setmana per al ciclisme català júnior tant a nivell organitzatiu com de resultats, que en aquest cas suposava la tercera prova puntuable de la temporada de Copa Catalana Júnior, la primera en línia després de les proves en circuit disputades a Barcelona i Santa Margarida i els Monjos, amb victòries per a Iván Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre) i Adrià Garmendia (Purito-Tadesan-Nuria). Un calendari júnior que no s'atura, i el pròxim diumenge 28 d'abril tindrà una nova cita al Memorial Fidel Bagan de Sabadell.

Clàssica l'Hospitalet de l'Infant - Copa Catalana Júnior:

  1. Héctor Domínguez (Picusa Academy) 2:43:07
  2. Antonio Ramírez (Lucta-Granja Rinya) a 0:07
  3. Marc Zafra (Purito-Tadesan-Nuria) a 0:07
  4. Héctor Celda (Picusa Academy) a 0:07
  5. Diego Galván (Huesca La Magia) a 0:07
  6. Álvaro Sansano (Grupo Fores-Hiper Europa) a 0:07
  7. Martí Gozalbo (KH7 Cycling Team) a 0:07
  8. Iván Roure (Autovivo Grup-CC Sant Boi) a 0:07
  9. Unai López (Autovivo Grup-CC Sant Boi) a 0:07
  10. Emilio García (Maguisa Guijuelo) a 0:07

Galeria d'Imatges