Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La comunitat educativa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant demana el manteniment de la jornada continuada a les escoles del municipi

El Consell Escolar Municipal ha aprovat aquesta setmana una proposta de suport a la continuïtat d’aquest horari lectiu per al proper curs i traslladarà l’acord als Serveis Territorials d’Educació

El Consell Escolar Municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que és l’organisme que representa la comunicativa del municipi, ha aprovat aquesta setmana donar suport al manteniment de la jornada continuada als centres de primària del municipi per al curs 2022-2023.

L’Escola Mestral, de l’Hospitalet de l’Infant; i l’Escola Valdelors, de Vandellòs, disposen de jornada continuada des del curs 2016-2017, després que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya les inclogués en el llistat de les 25 escoles participants en una prova pilot per avaluar la implantació d’aquest horari en els centres educatius d’infantil i primària. Aquesta prova pilot tenia una durada de tres anys i, des del curs 2019-2020, aquesta modalitat de jornada s’ha renovat curs per curs.

El Consell Escolar Municipal traslladarà aquest acord, adoptat de manera unànime en la sessió ordinària que va celebrar el passat dimecres 16 de febrer, als Serveis Territorials d’Educació per fer palès el suport de la comunitat educativa local a la continuïtat d’aquest horari, i la voluntat de les escoles Mestral i Valdelors de tenir-lo novament el proper curs 2022-2023.

El Consell Escolar Municipal és l’organisme de consulta, assessorament, participació i proposta per a totes les entitats de l’àmbit de l’ensenyament no universitari del municipi. Està integrat per persones representants de l’Ajuntament i de la direcció, l’alumnat, el professorat, els pares i mares i el personal no docent dels centres educatius del municipi.