Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Fira Fruits de la Terra aconsegueix apropar els productes locals al visitants en plena temporada turística

Una quinzena de cellers, restauradors i productors locals han participat a desena edició de la mostra i han omplert de caliu la plaça Catalunya de L’Hospitalet de l’Infant
La Fira Fruits de la Terra aconsegueix apropar els productes locals al visitants en plena temporada turística
Una imatge de la Plaça Catalunya plena amb motiu de la Fira

La fira de producte local Fruits de la Terra ha tancat l’edició d’enguany fidel als seus orígens: servir d’aparador de la gastronomia i el producte local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip coincidint amb l’inici de la temporada alta turística. Organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), la fira ha arribat a xifres d’assistència prèvies a la pandèmia, amb un miler de tiquets de tastos venuts tant de vi D.O. Montsant com de cervesa artesana.

Productes com melmelades, oli i formatges o elaboracions tradicionals com l’arròs de tros o reinterpretacions de la cuina tradicional en forma de tapa van ser el centre de gravetat de la fira, que va convertir la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant en l’epicentre de l’activitat els dies 7 i 8 de juliol.

L’organització de la fira Fruits de la Terra subratlla que el valor d’aquesta mostra radica precisament en l’oportunitat que atorga a tots els productors locals no només d’ apropar el seu negoci a un públic turístic nombrós sinó també de posar-lo en valor entre el veïnat de Pratdip, Tivissa, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, així com dels municipis de l’entorn.

Divendres i dissabte, de 19:30 a 00:00 h,la fira Fruits de la Terra va ser també una bona plataforma per a formacions musicals com Raul Cid Trio, Sing Swing Company, Strromboli Jazz Band, Nucli Trio i Windy Coast, que van posar la banda sonora a una mostra que ha complert deu edicions en plena forma.

Galeria d'Imatges