Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Platja de l’Arenal de l’Hospitalet de l’Infant ha acollit més de 250 triatletes

Marc Terrats i Agnès Abella han guanyat en modalitat Olímpica; i Roger Miravet i Aina Güell, en modalitat Sprint
La Platja de l’Arenal de l’Hospitalet de l’Infant ha acollit més de 250 triatletes
Imatge dels triatletes participants a la Platja de l'Arenal

Més de 250 triatletes han participat en el Triatló de l’Hospitalet de l’Infant, segona prova del circuit SAILFISH JUST TRI SERIES, el circuit de triatló més gran de Catalunya.
En modalitat Olímpica, els vencedors han estat Marc Terrats, amb un temps de 02:11:09; i Agnès Abella, amb un temps de 2:26:51.
Els primers classificats en modalitat Sprint han estat Roger Miravet i Aina Güell, amb un temps de 01:00:32 i 01:14:25 respectivament.

Dues modalitats

El Triatló de l’Hospitalet de l’Infant ha gaudit de dues modalitats diferents: Olímpica (1500m natació – 39km ciclisme – 10km cursa a peu) i Sprint (750m natació – 20km ciclisme – 5km cursa a peu). Totes les modalitats van ser individuals, ja que per protocol de la COVID-19 no es poden disputar per relleus.

La prova, organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant sota la direcció tècnica d'Sport No Limit,  va donar el tret de sortida el dissabte 18 de setembre a les 17 h a la Platja de l’Arenal, des d’on els triatletes van nedar inicialment per encarar
després el circuit de bicicleta per la carretera N-340. Per últim, un privilegiat sector de cursa a peu al llarg del Passeig de l’Arenal va ser el darrer repte de les persoens participants abans de creuar l’arc d’arribada.

Més informació i resultats a https://justriseries.com/hospitalet/
https://sportmaniacs.com/es/races/triatl-de-lhospitalet-de-linfant

Pàgina web Just Tri Series: https://justriseries.com/
Facebook Just Tri Series: https://www.facebook.com/justriseries/
Instagram Just Tri Series: https://www.instagram.com/justriseries/

Galeria d'Imatges