Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant celebra el seu patró

En l’acte institucional que s’ha celebrat avui, 29 de setembre, a la Sala Infant Pere s’han reconegut públicament els 15 anys de servei de tres agents i la tasca duta a terme per tot el cos.
La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant celebra el seu patró
El cos policial, amb l'alcalde Alfons Garcia, el regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha celebrat aquest dijous 29 de setembre el dia del seu patró, els Sants Àngels Custodis, amb un acte institucional que ha tingut lloc a la Sala Infant Pere de l’Hospital del Coll de Balaguer de l’Hospitalet de l’Infant. En aquest acte, s’ha reconegut públicament, els 15 anys de servei de tres agents: Hugo Labandeira, Pedro Pablo Ramírez i Daniel Candela.

Aquest últim, a més de rebre la medalla pels 15 anys d’antiguitat a la Policia Local, ha recollit, de mans de l’agent de la Policia Local de Cambrils Alfonso Cano, una distinció per haver col·laborat activament amb la campanya dels escuts solidaris «Pels Valents», amb l’objectiu de recaptar donatius per la investigació conra el càncer infantil.

L’alcalde, Alfons Garcia; el regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz i el nou cap de la Policia Local, Sergi Navarro, han aprofitat aquesta festivitat, que no s’ha pogut celebrar en els últims anys a causa de la pandèmia de la Covid-19, per felicitar a aquest cos policial per la tasca que duu a terme i que ha dut a terme, especialment  durant la pandèmia.

El sergent Sergi Navarro, per la seva part, ha agraït a l’Ajuntament el seu esforç per dotar-los «de mitjans tècnics amb l'adquisició d'un programa de gestió , el canvi d'armament de dotació, els drons policials, i altres eines» que «faciliten» la seva feina diària: i «l'esforç per poder-los dotar ben aviat d'una nova comissaria que millorarà la qualitat laboral dels agents i d'atenció als veïns i veïnes».

Galeria d'Imatges