Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant disposa d’un dron per millorar la seguretat de la ciutadania

Un total de sis agents han rebut formació per poder-lo pilotar
La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant disposa d’un dron per millorar la seguretat de la ciutadania
La Policia Local ha començat a utilitzar enguany el dron

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha començat a utilitzar enguany el dron d’última tecnologia que va adquirir l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar la seguretat de la ciutadania. Aquest aparell servirà d’ara en endavant «per reforçar la  vigilància de superfícies grans com ara les platges, els camps i els boscos del municipi, per controlar el trànsit i per donar cobertura a la tasca que duen a terme les diferents regidories de l’Ajuntament, per exemple, les de Turisme, Festes i Cultura, quan organitzen esdeveniments en què es concentra molta gent: o les regidories d’Urbanisme i Obres i Serveis, per revisar l’estat dels treballs», segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Tomás Díaz.

Aquesta aeronau, que disposa de sis rotors per a una elevada estabilitat i precisió, fins i tot en entorns de forts vents, podrà ser útil també en operacions de recerca i localització de persones desaparegudes i de rescats, i per avaluar els danys causats pels temporals, segons ha afegit el mateix regidor. També li servirà a la Policia Local per donar avisos de veu a la població i instruccions de compliment obligatori, ja que el dron porta incorporat un altaveu.

Per poder-lo fer volar, un total de sis agents de la Policia Local han rebut formació teòrica i pràctica fins a obtenir les certificacions oficials com a pilots professionals i l’Ajuntament ha hagut de fer diversos tràmits administratius.

 

 

 

 

Galeria d'Imatges