Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es reforça aquest estiu amb cinc agents més

Aquest dimarts 18 de juliol han pres possessió del càrrec en un acte celebrat a la Casa de la Vila
La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es reforça aquest estiu amb cinc agents més
L'alcaldessa, el regidor de Seguretat Ciutadana, el cap de la Policia Local i el caporal, amb els cinc agents de reforç d'estiu.

Un total de cinc agents reforçaran aquest estiu la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Des de finals de juny i fins a finals de setembre, que és el període de major afluència de gent al municipi, aquests agents «vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats de la ciutadania, amb especial atenció a la zona de platges i a la zona comercial, que és on més concentració de gent hi ha durant aquesta època de l’any», segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Francisco Javier Ochoa.

El cap de la Policia Local, el sergent Sergi Navarro, ha concretat quines seran les seves funcions: «aquests agents duran a terme tasques relacionades amb la policia de proximitat, és a dir, vigilància de platges i dels espais públics; regulació del trànsit al nucli urbà, control del compliment dels reglaments i les ordenances municipals, cooperació en la resolució de conflictes privats i col·laboració amb les forces i cossos de seguretat»

Aquest dimarts 18 de juliol els cinc agents han pres possessió del càrrec. En un acte celebrat a la Casa de la Vila, han promès complir les lleis vigents en l’exercici de les funcions i han rebut la credencial de policia de mans de l’alcaldessa del municipi, Assumpció Castellví; acompanyada pel regidor de Seguretat Ciutadana, Francisco Javier Ochoa; i pel cap de la Policia Local, el sergent Sergi Navarro.

Amb la incorporació d’aquests cinc agents de reforç, la Policia Local disposarà aquest estiu d’un total 21 efectius, per donar resposta a l’augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos.