Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es reforça aquest estiu amb quatre agents més

Avui dijous 2 de juny han pres possessió del càrrec en un acte celebrat a la Casa de la Vila
La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es reforça aquest estiu amb quatre agents més
Els agents de la Policia Local de reforç, amb l'alcalde, el regidor de Seguretat Ciutadana, el sergent i el caporal.

Un total de quatre agents reforçaran aquest estiu la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Durant el període comprès entre els mesos de juny i setembre, que són els mesos de major afluència de població al municipi, aquests agents faran tasques relacionades amb la policia de proximitat, és a dir, vigilància de platges i de les vies públiques; control del compliment de les ordenances municipals de convivència ciutadana i informació als ciutadans i regulació del trànsit, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz.

Per dur a terme aquestes tasques, els agents es desplaçaran a peu o amb bicicleta. D’aquesta manera, vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats de la ciutadania, amb especial atenció a la zona de platges i a la zona comercial, que és on més afluència de gent hi ha durant aquesta època de l’any.

Aquest dijous 2 de juny els quatre agents han pres possessió del càrrec. En un acte celebrat a la Casa de la Vila, han promès complir les lleis vigents en l’exercici de les funcions i han rebut la credencial de policia de mans de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz; i pel cap en funcions de la Policia Local, Sergi Navarro.

Amb la incorporació d’aquests quatre agents de reforç, la Policia Local disposarà aquest estiu d’un total 21 efectius, per donar resposta a l’augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos.