Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i els Mossos d’Esquadra col·laboren en la prevenció de furts

Els dos cossos de seguretat han organitzat dispositius conjunts a l’àrea de servei de l’autopista AP-7 i als aparcaments dels supermercats ubicats al municipi.
La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i els Mossos d’Esquadra col·laboren en la prevenció de furts
Els dos cossos de seguretat han organitzat dispositius especials de control

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i els Mossos d’Esquadra han organitzat enguany diversos dispositius conjunts de prevenció de furts a l’exterior dels supermercats ubicats a l’entrada de l’Hospitalet de l’Infant, al Camí de la Porrassa; i a l’àrea de servei de l’autopista AP-7 situada al municipi.

Aquestes actuacions han servit per reduir aquests tipus de delictes que s’han incrementat en els darrers mesos als aparcaments d’aquests supermercats, on els delinqüents, fent servir una tècnica de distracció consistent a tirar al terra unes monedes, roben als compradors/es allò que troben a l’interior dels seus vehicles (bosses, moneders, mòbils, etc.). En el cas dels robatoris comesos a l’àrea de servei de l’autopista, els lladres aprofiten els moments de descans dels conductors/es per sostreure’ls les seves pertinences o fins i tot la benzina.

Per Setmana Santa i  l’estiu els dos cossos policials tenen previst posar en marxa també dispositius conjunts per evitar robatoris amb força als vehicles estacionats a la zona del Torn i la Rojala, a l’aparcament que hi ha a prop del càmping.

Tant el regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz, com la sotsinspectora cap de la Comissaria de Mossos del districte de Cambrils, Carme Domènech, han destacat el bon treball conjunt dels dos cossos de seguretat, que es reuneixen per coordinar les diverses operacions un cop al mes com a mínim.

D’aquests dispositius conjunts i d’altres qüestions, es va parlar en la darrera reunió trimestral que van mantenir l’alcalde, Alfons Garcia i el regidor Tomás, amb els representants dels comandaments de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra la setmana passada.