Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant regala uns braçalets blaus especials als nens i nenes amb autisme del municipi

La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat braçalets, de color blau amb l'escut del cos policial i l'etiqueta #pelsvalents que fa uns mesos van oferir a la ciutadania per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, als nens i nenes del municipi amb autisme.
La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant regala uns braçalets blaus especials als nens i nenes amb autisme del municipi
Imatge dels braçalets blaus amb l'escut de la Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Així aquests infants podran ser identificats quan surtin al carrer, sense que els sancionin o escridassin des dels balcons; i alhora podran ajudar els agents a transmetre un missatge de valentia i coratge a la població. 

Els sis infants que han rebut aquests braçalets són de l' Associació ESTEMAQUI. Si teniu al municipi algun altre nen o nena amb autisme, podeu trucar a la Policia Local al 092 perquè us en faciliti.

Com els braçalets blaus que ha regalat la Policia Local de Mont-roig del Camp als infants amb autisme del municipi veí, els braçalets amb els escuts de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han estat cosits per una veïna de Masos d’en Bladé a partir de material cedit per l’empresa Duna de Miami Platja.