Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Regidoria de Turisme premia els autors i autores de les imatges del calendari de l’Ajuntament de 2024

Els guanyadors i guanyadores del concurs de la foto del mes de 2023 han rebut un reconeixement i uns obsequis
La Regidoria de Turisme premia els autors i autores de les imatges del calendari de l’Ajuntament de 2024
L'Oficina de Turisme va acollir l'acte de reconeixement dels igers guardonats

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va organitzar ahir dimecres, 17 de gener, un acte de reconeixement als autors i autores de les imatges del calendari de 2024 que ha editat el consistori. Aquestes imatges van ser les més votades pels seguidors de Facebook i d’Instagram de Turisme l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors cada mes de 2023.

Cada mes, l’equip tècnic de la Regidoria de Turisme escull tres imatges del municipi que han estat publicades a Instagram, perquè els seguidors i seguidors de la pàgina de Facebook de Turisme i del perfil d’Instagram puguin votar quina ha de ser la foto del mes (la imatge del mes de desembre es tria mitjançant el Concurs d’Instagram del Pessebre dels Estels).

En l’acte de lliurament dels premis celebrat a l’Oficina de Turisme, l’alcaldessa, Assumpció Castellví; i la regidora de Turisme, Elidia López, van agrairals guanyadors i guanyadors del concurs la seva participació en aquesta iniciativa i la seva contribució a donar a conèixer els atractius del municipi, a través de les xarxes socials; i també els van felicitar per la qualitat i la bellesa de les imatges captades.

Com a guardó, tots els igers guanyadors (Sara Rodríguez, Marcos Alcalá, Lee Matthews, Domingo Pardina, Javier Merino, Ivan Castanedo, Jorge Negrete, Jesús Velasco, Jordi BL, Raül Jardí i Joan Nadal) rebran un lot de productes locals; unes còpies del calendari en què apareixen les seves fotografies i articles de marxandatge de Turisme. Les persones guardonades que van poder assistir ahir a l’acte van rebre ja aquests obsequis de mans de l’alcaldessa i de la regidora.