Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La seu d’IDETSA s’ha traslladat al centre de l’Hospitalet de l’Infant

La nova oficina de l’empresa municipal que gestiona l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament està ubicada ara a l’avinguda Via Augusta 2
La seu d’IDETSA s’ha traslladat al centre de l’Hospitalet de l’Infant
Imatge de la façana de l'edifici on està ubicada ara la seu d'IDETSA

L’empresa municipal que gestiona l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Iniciatives de Desenvolupament Empresarial Les Tàpies S.A (IDETSA), ha traslladat la seva seu del Viver d’Empreses, situat al carrer Martí i Franquès 5 del polígon Les Tàpies I, al centre del nucli de l’Hospitalet de l’Infant. La nova oficina està ubicada, en concret, a l’avinguda Via Augusta número 2. En aquest edifici, a partir d’aquest divendres 9 d’abril, IDETSA continuarà oferint els seus serveis a la ciutadania i al teixit empresarial (Borsa de Treball, Servei d’Atenció Laboral i Servei d’Assessorament a Emprenedors) i, en breu, també altres serveis nous relacionats amb la mobilitat (per exemple, amb les zones d’aparcament regulat que s’implantaran a l’Hospitalet de l’Infant durant l’estiu i amb el lloguer de bicicletes elèctriques). En aquest nou emplaçament, s’hi ha instal·lat igualment la Regidoria de Comerç i l’oficina comercial d’Idetsa Fibra; i, a més, s’hi habilitarà un espai perquè les associacions empresarials locals puguin reunir-se.

El Viver d’Empreses seguirà acollint les aules de formació d’IDETSA i fent les funcions de centre de negocis. En aquest sentit, IDETSA té previst oferir en lloguer la part central de l’edifici, que consta de planta baixa i planta primera, a les empreses i emprenedors que necessitin disposar d’espais per a oficines.

«Els objectius del canvi d’ubicació de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament al centre del poble de l’Hospitalet de l’Infant són: apropar els serveis als veïns i als empresaris i emprenedors, contribuir a la dinamització del sector comercial ocupant un local que estava buit fins ara i atraure empreses al polígon Les Tàpies», segons ha explicat la regidora que està al capdavant d’aquesta àrea del consistori, María José Gómez.

Galeria d'Imatges