Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amplia la seva oferta d’estudis

Com a novetat, aquest curs s’hi impartirà el Grau d’Enginyeria de l’Energia i s’obrirà l’Aula Sènior.
L'Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amplia la seva oferta d’estudis
Presentació de l’oferta educativa de l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Aquest curs, del 2022/23, s’incorporaran uns nous estudis a l’oferta educativa de l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: els del Grau d’Enginyeria de l’Energia i els de la UNED Sènior. En aquesta Aula, ubicada a les instal·lacions de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, es faran les tutories d’aquest nou grau i de les altres titulacions que ja s’oferien: Grau en Enginyeria Elèctrica, Grau en Mecànica, Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Grau en Enginyeria en Tecnologia Industrial i Grau en Geografia i Història. I també els cursos que brinda el Centre Universitari d’Estudis d’Idiomes a Distància (CUID): CUID Anglès (A1-A2-B1-B2-C1-C2) i CUID Francès (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

La matrícula als estudis de grau i als cursos d’idiomes és oberta, fins al 21 d’octubre, a https://app.uned.es/portal/admision-matricula-por-internet. El termini per apuntar-se als estudis la UNED Sènior finalitzarà el 30 d’octubre. En aquest cas, la inscripció es pot fer per internet (aquí) o presencialment, al Centre Associat UNED‐Tortosa o a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant.

La UNED Sènior és un programa formatiu dirigit a persones majors de 55 anys que busquen completar la seva experiència professional i coneixements previs, siguin quins siguin, amb una formació que els permeti actualitzar-se i adquirir una major comprensió i participació en la societat actual. Els estudis que s’impartiran a l’Aula de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per a aquest col·lectiu, a partir del 18 d’octubre i fins al 21 de febrer de 2023, constaran d’un total de 14 conferències sobre «El conflicte napoleònic al Camp de Tarragona» i una sortida per veure les restes fortificades de Sant Jordi d’Alfama.

Les conferències s’impartiran tots els dimarts, de les 17:30 a les 19:30 h i aniran a càrrec dels ponents: Sara Barberà, Belén Molina, Jordi Mulet, Òscar Pinto i Alfons Tejero.

L’Aula Universitària de Vandellos i l’Hospitalet de l’Infant depèn del Centre Associat UNED-Tortosa. Per a més informació, podeu adreçar-vos a aquest centre, a través de l’adreça de correu electrònic info@tortosa.uned.es i del telèfon 977 443 104. De la UNED Sènior podeu parlar-ne amb el coordinador (627 547 304 i osccaba@tortosa.uned.es)

Aquest serà el novè curs que s’obrirà l’Aula, per facilitar l’accés de les persones joves i adultes del municipi i de la resta de la demarcació als ensenyaments a distància, tal com va recordar la regidora d’Ensenyament, Nuria Ortiz, ahir dimarts, 27 de setembre, en la presentació del curs 2022-2023 de la UNED i de l’Aula Sènior, que va tenir lloc al Centre Cultural Infant Pere de l’Hosptialet de l’Infant. A aquest acte hi van assistir representants de Centre Associat UNED de Tortosa, així com ponents del nou Grau d’Enginyeria de l’Energia que s’incorpora enguany a l’oferta existent i de l’Aula Sènior de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Arxius adjunts