Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Les arts, a les escoles de primària del municipi

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant hi ha dut a terme unes actuacions amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Les arts, a les escoles de primària del municipi
Un fragment del mural que s'ha pintat a l'interior del pati de l'Escola Mestral

El curs 2021-2022 l’Escola Mestral ha dut a terme, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la col·laboració de l’AMPA Llastres, diverses accions orientades a fomentar les arts en l’alumnat del centre.  

Així, s’han ofert al Teatre de l’Hospitalet de l’Infant dues representacions teatrals per als més de 600 alumnes de l’Escola Mestral, així com per a tot l’alumnat de l’Escola Valdelors (més de 70 alumnes).  

També, s’ha dut a terme un taller d’expressió corporal per a l’alumnat de 6è i, amb la coordinació i suport de l’artista local Rosa Tomàs, l’alumnat de Cicle Superior ha pintat un mural en l’interior del pati del centre. 

Aquestes dues actuacions han comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

Aquests programes tindran continuïtat el curs 2022-2023, i s'afegeixen a les activitats ja subvencionades per l'Ajuntament, com són el mapping de Nadal per a l'alumnat de P5 de les dues escoles de primària, i les activitats de les jornades culturals de les escoles Mestral i Valdelors, i de l'INS Berenguer d'Entença. 

Galeria d'Imatges