Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Més de 250 persones han participat en la XII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant

Avui 24 de desembre, Marc Fortuny i Khadija Mendou han guanyat aquesta competició benèfica, en la qual s’han recaptat gairebé 575 € per a la Lliga contra el Càncer
Més de 250 persones han participat en la XII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant
Imatge de la sortida

Amb un temps d’ 00:11:29, Marc Fortuny Sendrós, del Club Atletisme Natalia Rodríguez, ha estat el primer a creuar la meta de la XII Cursa Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, que ha tingut lloc aquest diumenge 24 de desembre. Oscar Montserrat Aguilo, del club Salou Triatló Costa Daurada, ha quedat segon, amb un temps de 00:11:34; i Óscar Gómez Carballo, de Tarragona; tercer, amb un temps de 00:11:40.

Khadija Mendou, del Club Atletisme d’Ascó, ha estat la guanyadora de la categoria femenina, amb un temps de 00:12:49; seguida per Paula Hritiuc, del F.C Barcelona, que ha estat la segona classificada, amb un temps de 00:13:20 ; i d’Evelin Cañete Morillo, del Club Atletisme Natalia Rodríguez, que ha aconseguit la tercera posició, amb un temps de 00:13:48.

El primer atleta local ha estat Santi Rius Garcia, amb un temps de 00:13:29 i la primera atleta local, Joana Capella Campdepadrós, amb un temps de 00:16:27.

A més, com l’any passat, s’ha atorgat un premi a la millor disfressa, consistent en un pack de 50 minuts de massatge + banyera hidromassatge, patrocinat per Centre de Fisioteràpia i Benestar Gemma Arias. Els guanyadors d’aquest premi han estat Angel Evangelista Torres i Albert Arranz Burillo.

En aquesta prova, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, hi han participat més de 250 persones i s’han recaptat gairebé 575 € a favor de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre (amb el cobrament de la inscripció, que costava 2 € per persona i amb els donatius).

La plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant ha estat el punt de sortida i arribada d’un recorregut urbà de 4 km (dues voltes a un circuit de 2 km). El lliurament de premis ha anat a càrrec de la regidora d’Esports, Yolanda Marqués i d’altres regidors (Ferran Conejo, Francisco Javier Ocho, Elidia López i Gerard Martín); i també de la delegada a l’Hospitalet de l’Infant de la Lliga contra el Càncer, Gemma Arias.

A la pàgina web de www.tretzesports.com es poden consultar les classificacions completes (cliqueu aquí).

Galeria d'Imatges