Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Més de 350 participants, en la 15a Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant

Alberto Moral i Paula Hritiuc són els guanyadors de la categoria masculina i femenina, respectivament
Més de 350 participants, en la 15a Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant
La sortida de la cursa curta

Més de 350 persones han pres part en la 15a edició de la Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar ahir diumenge 30 de juliol: 140 van completar el recorregut llarg, de 4,8 quilòmetres; i més de 200, el recorregut curt, de 900 metres, que no tenia caràcter competitiu.

Amb un temps de 15 minuts i 7 segons, Alberto Moral, del club FACVAC de Valls, va ser el guanyador absolut de la prova. El van seguir Òscar Montserrat, del club Salou Triatló Costa Daurada, amb un temps de 15 minuts i 25 segons, que va quedar en segona posició; i Mohamed Amine, del club Tortosa, que amb un temps de 15 minuts i 37 segons va quedar tercer.

En la categoria femenina, la vencedora va ser Paula Hritiuc, del FC Barcelona, amb un temps de 18 minuts i 55 segons; el segon lloc va ser per Angelina Díaz, del Club de Atletismo de Vila-seca, amb un temps de 20 minuts i 59 segons, i el tercer lloc per a Bruna Borràs, del club Roquetes, amb un temps de 21 minuts i 37 segons.

Els primers atletes locals van ser: Óscar Leal, en la categoria masculina, amb un temps de 19 minuts i 9 segons; i Orsolya Nemeth, en la categoria femenina, amb un temps de 23 minuts i 43 segons.

Tant els primers atletes locals, com els tres primers classificats de la cursa llarga abans esmentats, de la categoria masculina i femenina, van rebre un trofeu de mans de l’alcaldessa, Assumpció Castellví; i de la regidora d’Esports, Yolanda Marqués. Als participants més joves se’ls va lliurar una medalla; i una gorra commemorativa, a tots els participants.

La Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant és un esdeveniment esportiu organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. La inscripció és gratuïta i té com a punt de sortida i d’arribada la zona de la Base Nàutica, al passeig marítim de la Platja de l’Arenal. Els resultats de la prova es poden consultar amb més detall en la pàgina web: www.tretzesports.com

Galeria d'Imatges