Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Més de 650 targetes moneder “rodaran” per Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a partir del dilluns 2 d’octubre

Fins a l’1 de desembre, els veïns i veïnes beneficiàries d’aquests ajuts podran gastar-les als negocis locals adherits a la campanya “Fes-la rodar” de 2023 de l’Ajuntament
Més de 650 targetes moneder “rodaran” per Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a partir del dilluns 2 d’octubre
Imatge d'arxiu de l'ús de les targetes moneder

El dilluns 2 d’octubre començaran a circular per Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant les targetes moneder que l’Ajuntament ha lliurat als veïns i veïnes del municipi que les han demanat i que compleixen els requisits establerts a les bases dels ajuts per al foment del teixit empresarial. Amb aquestes targetes, el consistori subvencionarà la compra de béns i serveis de la ciutadania a les empreses locals adherides a la campanya «Fes-la rodar» de 2023.

El consistori ha activat, fins al moment, un total de 652 targetes. La majoria d’aquestes són «Targetes Consum 100% Plus» (en concret, 620), per a llars que superen els valors de renda fixats, i tenen un saldo d’entre 100 i 160 euros. Qui tingui aquestes targetes només haurà de pagar el 50% de l’import de la compra. De l’altre 50%, se’n farà càrrec l’Ajuntament.

La resta de targetes lliurades (32 en total) són «Targetes Consum 100 %», per a llars municipals en situació de vulnerabilitat, i tenen un saldo que oscil·la entre els 150 i els 320 euros, a bescanviar íntegrament (el 100% de la compra anirà a càrrec de la targeta). Aquest tipus de targetes són només per a aquelles famílies que ja són usuàries dels Serveis Socials de l’Ajuntament i que tenen un expedient obert amb seguiment regular durant l’any. Per demanar-les, calia el certificat de vulnerabilitat econòmica emès per aquests Serveis.

La campanya Fes-la rodar té com a objectiu fomentar el consum de la ciutadania dins del municipi. Amb la nova convocatòria d’aquesta iniciativa, el consistori vol «seguir influint positivament en la demanda i ajudar les famílies i els empresaris i emprenedors locals», segons ha afirmat el regidor responsable de l’àrea de Promoció econòmica, Ferran Conejo.

Normes de funcionament

Les targetes moneder es podran utilitzar fins al divendres 1 de desembre a qualsevol de les 47 empreses locals que s’han adherit a la campanya Fes-la rodar de 2023 (aquí podeu consultar-ne el llistat). Queden excloses les vendes de tabac, alcohol, jocs i apostes.

Com l’any passat, les compres s’hauran de fer, com a mínim, a tres establiments diferents i s’han establert els mateixos límits de facturació màxima per establiment:

- 6.000 euros, per a les empreses del sector de l’alimentació

- 8.000 euros per a les empreses del sector de restauració

- 10.000 euros per a les empreses del sector de l’equipament personal i de la llar

Les targetes moneder seran reutilitzables per a campanyes posteriors. El duplicat, en cas de pèrdua o deteriorament per mal ús, tindrà un cost de 10 euros.

Trobareu tots els detalls de la campanya Fes-la rodar de 2023 a www.idetsa.cat

Arxius adjunts

Galeria d'Imatges