Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Naroa Martín guanya el Concurs de disseny de cartells de promoció de la igualtat de gènere convocat per l’Ajuntament

En aquest certamen, adreçat als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Berenguer d’Entença, s’hi van presentar 68 treballs
Naroa Martín guanya el Concurs de disseny de cartells de promoció de la igualtat de gènere convocat per l’Ajuntament
Cartell de Naroa Martín guanyador del Concurs de disseny de cartells de promoció de la igualtat de gènere convocat per l’Ajuntament

Naroa Martín ha guanyat el Concurs per al disseny de cartells informatius de promoció de la igualtat de gènere, convocat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. El seu treball s’utilitzarà per elaborar el cartell informatiu de les activitats que organitzarà l’Ajuntament el proper 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones.
 
Aquest era un dels premis previstos en les bases del concurs per a la persona guanyadora, juntament amb una càmera instantània mini i el llibre Feminismo ilustrado: ideas para combatir el machismo, de María Murnai i Helen Sotillo.
 
L’acte de lliurament dels guardons va tenir lloc el dimarts 11 de febrer, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, i va anar a càrrec del regidor de Joventut, Diego García. En aquest acte també van donar-se a conèixer els noms dels guanyadors del 2n premi, que van quedar empatats amb la mateixa puntuació: Jordi Comí i Alba Marcó. Cadascun d’ells va rebre com a recompensa un altaveu bluetooth portàtil i el mateix llibre que la guanyadora del primer premi. 
 
El concurs estava adreçat als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, que van presentar un total de 68 treballs. A l’hora de seleccionar els cartells guanyadors, el jurat (integrat per membres de l’Ajuntament i de l’institut) va valorar diferents aspectes, com ara la relació amb el tema del concurs, la capacitat de transmetre el missatge reivindicatiu i de crítica constructiva i la creativitat del treball.
 
A les escales de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou que donen accés a l’Espai Jove estan exposats tots els treballs presentats.