Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nens i nenes amb risc d’exclusió social del Centre Obert Cavallet de Mar de l’Hospitalet de l’Infant reben unes targetes moneder

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha repartit aquestes targetes que el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya ha carregat amb diners perquè les famílies d’aquests infants puguin comprar aliments
Nens i nenes amb risc d’exclusió social del Centre Obert Cavallet de Mar de l’Hospitalet de l’Infant reben unes targetes moneder
Imatge de la recollida de la targeta moneder al vestíbul de la biblioteca

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha distribuït aquest dilluns 4 de maig  targetes moneder a onze nens i nenes que són usuaris del Centre Obert Cavallet de Mar de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest Centre és un dels Serveis d’intervenció Socioeducativa  (SIS) que hi ha en funcionament a la comarca gràcies al Contracte Programa del Consell Comarcal del Baix Camp amb el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya signat l’any 2020.

Es tracta d’ un servei diürn preventiu, que ofereix la intervenció fora de l’horari escolar, per als infants, adolescents i les seves famílies que es troben en risc d’exclusió social i tenen un seguiment de la seva situació sociofamiliar amb els serveis socials d’atenció primària. Aquest servei es basa en un treball integral amb els objectius determinats per llei, com poden ser prevenció de dèficits socioeducatius i situacions de risc social.

 

Un total d’onze famílies amb infants usuaris del Centre Obert Cavallet de Mar han rebut avui dilluns unes targetes de prepagament per sufragar les despeses d’alimentació bàsica durant la Fase d’emergència 1 del Pla PROCICAT del Govern de la Generalitat. Aquestes targetes, que ha carregat el Departament de Treball, Afers Socials i Família amb un saldo de 80 €, s’aniran carregant quinzenalment per un import de 2 € diaris.

 

El Consell Comarcal del Baix Camp ha realitzat la distribució de les targetes moneder entre aquestes famílies amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

 

Per repartir les targetes, el personal del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament ha citat aquest matí a les famílies beneficiàries d’aquestes targetes que hi ha a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant perquè les anessin a recollir al vestíbul de la biblioteca municipal de l’Hospitalet de l’Infant.