Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nou horari de l’autobús municipal, a partir del 2 de novembre

Les persones usuàries d’aquest mitjà de transport gratuït han d’utilitzar mascareta i desinfectar-se les mans abans d’accedir-hi i després de sortir-ne
Nou horari de l’autobús municipal, a partir del 2 de novembre
L'autobús municipal

A partir del dilluns 2 de novembre estarà en vigor el nou horari de l’autobús municipal, un mitjà de transport gratuït que connecta els diferents nuclis de població de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i també transporta els alumnes de l’interior del municipi fins a l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant. A més, des que es va estrenar la nova estació ferroviària de l’Hospitalet de l’Infant, l’autobús municipal té també parada en aquest punt.

Les persones usuàries d’aquest mitjà de transport han d’utilitzar mascareta i desinfectar-se les mans abans d’accedir-hi i després de sortir-ne utilitzant els dispensadors de gel disponibles.

D'acord amb les recomanacions establertes pel Ministerio de Sanidad, l’Ajuntament fa una neteja diària d'aquest vehicle de transport; i uns tractaments de desinfecció de manera regular.

En el document adjunt podeu consultar el nou horari, que incorpora unes petites modificacions per intentar adaptar el servei a les necessitats de les persones usuàries del tren. 

Arxius adjunts