Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nou programa Tok’l 2 per als joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp i Miami Platja

Les regidories de Joventut d’ambdós municipis han organitzat sortides per esquiar, veure el Mago Pop i anar al Tibidabo, entre altres propostes

El proper mes de gener s’estrenarà el nou programa ‘Tok’l 2’, que organitzen conjuntament les regidories de Joventut de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de Mont-roig del Camp i Miami Platja. Aquest programa semestral posa a l’abast del col·lectiu jove dels dos municipis una sortida o activitat cada mes, a uns preus molt assequibles.

La primera és prevista per al dissabte 21 de gener, per anar a visitar l’exposició del programa de Tv3 «Crims» a Barcelona. Les persones a partir de 12 anys que estiguin interessades a participar en aquesta sortida, que és gratuïta, s’hi poden inscriure fins al 13 de gener als Casals de Joves.

Al mateix tipus de públic s’adreça la sortida a Barcelona que tindrà lloc el diumenge 26 de febrer, per anar a veure al Mago Pop. La data límit per apuntar-se a aquesta proposta, que costa 41,50 € i inclou el transport i l’entrada a l’espectacle d’aquest reconegut mag, és el 20 de gener.

La sortida del març consistirà en un esquiada i estarà dirigida al jovent a partir de 14 anys (a Espot, del 3 al 5 de març, per 144 €, amb material propi o 182 €, amb lloguer de material); i per Setmana Santa s’impartirà un curs intensiu de monitor/a de lleure, per a joves a partir de 18 anys (el preu serà de 180 euros).

La nova programació del Tok’l 2 comptarà amb altres propostes igual d’atractives el 6 de maig, quan està prevista la sortida al parc d’atraccions el Tibidabo (per un preu de 25 euros); i el 21 de juny, dia en què es proposarà una tarda de cinema i bolera, per només 20 euros.

Més informació i inscripcions als Casals de Joves (de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: 977 56 90 26 i joventut@vandellos-hospitalet.cat; i de Mont-roig del Camp i Miami Platja: 977 17 25 36 i joventut@mont-roig.cat).


Preinscripció a les activitats (excepte a l'Esquiada Jove)

Preinscripció a l'Esquiada Jove

Galeria d'Imatges