Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nou programa Tok’l 2 per als joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp i Miami Platja

Les regidories de Joventut d’ambdós municipis han organitzat diverses sortides, un curs de premonitor/a de lleure i, com a novetat un tast de vins per a majors de 18 anys per al primer semestre de 2024
Nou programa Tok’l 2 per als joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp i Miami Platja
Programa Tok'l 2

Al gener s’estrenarà el nou programa ‘Tok’l 2’, que organitzen conjuntament les regidories de Joventut de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de Mont-roig del Camp i Miami Platja. Aquest programa semestral posa a l’abast del col·lectiu jove dels dos municipis una sortida o una activitat cada mes, a uns preus molt assequibles.

La primera sortida està prevista per al dissabte 20 de gener, per anar al Karting Calafat. Les persones a partir de 12 anys que estiguin interessades a participar en aquesta sortida que s’ha inclòs per primera vegada en aquest programa,  s’hi poden inscriure fins al 14 de gener als Casals de Joves i per internet, clicant aquest enllaç. El preu és de 15 €.

La segona activitat programada consistirà en l’Esquiada jove, un clàssic del Tok’l 2, que sempre té molt èxit. Tindrà lloc del 16 al 18 de febrer i està adreçada als joves a partir de 14 anys.

Els dies 8, 9 i 16 de març s’impartirà un curs intensiu de premonitor/a de lleure, dirigit als joves a partir de 16 anys.

Per al dissabte 27 d’abril s’oferirà una sortida a València, per visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències (l’Oceonogràfic, el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric). Hi podran apuntar-s’hi els joves a partir de 12 anys.

Per als joves a partir de 18 anys s’ha organitzat, com a novetat, un tast de vins a Batea amb visita a la població. Aquesta activitat tindrà lloc l’11 de maig.

I, per últim, el 25 de juny, hi haurà una sortida al parc d’atraccions el Tibidabo de Barcelona, per als joves a partir de 12 anys. Aquesta excursió juntament amb l’esquiada és una de les que més participants aplega cada any.

Tant  l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant com el de Mont-roig del Camp i Miami Platja aniran informant de les dates d’inscripció de cadascuna de les activitats i sortides del Tok’l 2, axií com dels preus, a través dels seus canals de comunicació.

Per a més informació, també us podeu adreçar als Casals de Joves (de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: 977 56 90 26 i joventut@vandellos-hospitalet.cat; i de Mont-roig del Camp i Miami Platja: 977 17 25 36 i joventut@mont-roig.cat).