Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Noves activitats als Casals de Joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Les propostes són gratuïtes i estan adreçades als joves a partir de 12 anys
Noves activitats als Casals de Joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Imatge promocional de les activitats

La Regidoria de Joventut ha organitzat noves activitats als casals de joves del municipi per aquest primer trimestre de l’any. Hi ha una proposta diferent per a cada dia de la setmana i totes són gratuïtes. Estan dirigides als joves a partir de 12 anys.

A l’Espai Jove de l’Hospitalet de l’Infant s’ofereixen tardes creatives, els dilluns de 17 a 18 h (activitats manuals i artístiques per explorar la imaginació); jocs de taula en anglès, els dimarts de 17 a 18 h (“Let’s Play»); sessions de lectura a través d’històries impactants i sorprenents (“Cruspilletres»), els dimecres de 17 a 18 h; classes de cuina (·Cuina de supervivència·), els dijous de 17 a 18 h; i els divendres, ioga, de les 17.30 a les 18:30 h; o “pel·li i crispetes”, a les 16:30 h (aquestes activitats s’alternaran cada setmana).

A més, de dilluns a divendres de 16 a 17 h, hi ha previst un Espai d’estudi, reservat per a fer els deures o treballs individuals o grupals.

A Vandellòs s’han programat tardes de jocs per als dijous, de 18 a 19 h; ioga, els divendres, de les 19a les 20 h (quinzenalment) i «pel·li i crispetes», els dissabtes a les 21 h. L’Espai d’Estudi està disponible els dijous, de les 17 a les 18 h; i els divendres, de les 18 a les 19 h.

L’única activitat a la qual cal apuntar-se és a la de ioga, adreçada als joves de 12 a 35 anys. La inscripció es pot fer clicant aquest enllaç (disponible a la bio del perfil @joventutvh). Les classes començaran un cop hi hagi un mínim de persones inscrites a cada grup.


Horaris d’obertura

L’Espai Jove de l’Hospitalet de l’Infant, ubicat a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou, està obert de dilluns a divendres, de les 16 a les 19 h. L’horari d’obertura del Casal de Joves de Vandellòs ta és els dijous, de les 17 a les 20 h; i els divendres i dissabtes, de les 18 a les 00 h.

Galeria d'Imatges