Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Noves plaques als carrers de l’Hospitalet de l’Infant i dels polígons

El nou model està adaptat a l’actual imatge corporativa del consistori
Noves plaques als carrers de l’Hospitalet de l’Infant i dels polígons
Fotografia de la col·locació de les noves plaques

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està col·locant noves plaques d’identificació de carrers al nucli de l’Hospitalet de l’Infant i als polígons Les Tàpies I I II. El nou model de placa està adaptat a la nova imatge corporativa del consistori.  En alguns casos en què s’ha considerat adient, conté una breu descripció o nota històrica que fa referència a l’etimologia del nom de la via o carrer.

Prèviament, el Ple de l’Ajuntament va aprovar definitivament l’actualització de la nomenclatura de les vies públiques del nucli de l’Hospitalet de l’Infant; així com de la numeració dels immobles; i també la nova retolació; en la sessió del 28 de febrer de 2019.

L’acord es va notificar a les entitats afectades i empreses i organismes que presten al municipi serveis destinats a la col·lectivitat, com són Correus (servei postal), les companyies distribuïdores de serveis i BASE de la Diputació de Tarragona, als efectes de la modificació de les dades davant la Direcció General del Cadastre.

Per actualitzar la nomenclatura dels carrers i la numeració dels edificis, els departaments municipals de Serveis Tècnics i de Cultura i la Policia Local van fer un treball de camp, per comprovar que els noms de tots els carrers estiguessin ben escrits, i que tots tinguessin nom. I és que, tal com van poder detectar, hi havia carrers on no constava el nom oficial, on el nom tenia faltes ortogràfiques o on no hi havia cap identificació.