Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Obert el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

De manera general, s’haurà de fer per Internet; i excepcionalment, de forma presencial, amb cita prèvia, del 13 al 22 de maig
Obert el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Imatge Llar d'infants Sol i vent

Des del dimecres 13 de maig és obert el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per al curs 2020-21. Fins al 22 de maig i com a norma general, per prevenir la propagació del coronavirus, la preinscripció s’haurà de fer de per internet. En concret, les famílies hauran d’enviar la sol·licitud emplenada i la documentació identificativa i acreditativa dels criteris al·legats (escanejada o fotografiada per les dues cares) a l’adreça de correu electrònic de la llar d’infants demanada: llarhospitalet@vandellos-hospitalet.cat (en el cas de la Llar d’infants Sol i Vent de l’Hospitalet de l’Infant) i llarvandellos@vandellos-hospitalet.cat (en el cas de la Llar d'infants Els Patufets).

 

El model de sol·licitud de preinscripció és el que adjuntem a sota per poder-lo descarregar, omplir i guardar. S'hi pot accedir mitjançant un ordinador, una tauleta o un telèfon mòbil.

 

El correu de resposta de la llar d’infants, de confirmació de la recepció de la sol·licitud i la documentació, servirà com a justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció.

 

Per tal de garantir l’equitat, a aquelles famílies que no tinguin els mitjans necessaris per fer la preinscripció online, se’ls donarà la possibilitat de fer-la de manera presencial durant tot el termini de preinscripció (del 13 al 22 de maig). Hauran de demanar, però, cita prèvia a la llar d’infants que hagin escollit, trucant al telèfon 666 500 723 (Llar d’Infants Sol i Vent) o al 666 501 802 (Llar d’Infants Els Patufets), de dilluns a divendres, de 9 a 13 h.

 

Per ser admès o admesa en les llars d’infants municipals, el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs 2020-2021. La informació sobre aquest requisit i sobre el calendari de preinscripció i matrícula i la documentació que cal aportar es pot consultar en els documents adjunts.

El model de sol·licitud de preinscripció

calendari de preinscripció i matrícula

Galeria d'Imatges