Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Oberta la inscripció a l’oferta d’activitats esportives de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per aquest estiu

Estan adreçades a totes les edats i programades per al període comprès entre l’1 de juliol i el 30 d’agost
Oberta la inscripció a l’oferta d’activitats esportives de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per aquest estiu
Portada del fullet informatiu

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu una àmplia oferta d’activitats per a totes les edats: per als infants i joves, per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i  proporcionar als i les participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport; i també per als adults, perquè gaudeixin igualment dels beneficis de fer exercici físic.

Entre les propostes previstes de l’1 de juliol al 30 d’agost, a uns preus molt assequibles, hi ha les «activitats multiesports» en horari de matí (de 9 a 13.30 h), per als infants de P3, P4 i P5, que consistiran en activitats d’iniciació esportiva, jocs i dinàmiques de grup, piscina, platja i tallers; i per als nens més grans i joves (de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet), que inclouran diversos tipus d’activitats, com ara caiacs, pales, senderisme, BTT, escalada, vela, jocs tradicionals, voleibol, bàsquet, pàdel, bàdm,inton, natació, atletisme, beisbol, korfball, tennis taula, etc.

 L’Àrea d’Esports també ha programat un campus de futbol sala a Vandellòs, amb la col·laboració del CFS Vandellòs, per a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, del 25 al 28 de juny de 9 a 17 h,

 A més, aquest estiu es posaran a l’abast, com és habitual, cursos de natació tant a Vandellòs com a l’Hospitalet de l’Infant; i cursos de raqueta: de tennis i pàdel, a l’Hospitalet de l’Infant, de l’1 de juliol al 2 d’agost; i de pàdel a Vandellòs, del 19 al 23 d’agost, per a totes les edats. I els adults podran continuar fent gimnàstica de manteniment, tant a Vandellòs com a l’Hospitalet de l’Infant.

 D’altra banda, per tal d’ajudar les famílies en aquest període lectiu, es brindarà el servei d’acollida (de 8 a 9 h) i de menjador.

Les preinscripcions es poden fer des del dilluns 22 d’abril i fins al 26 de maig per Internet, a través de la pàgina web municipal. Les inscripcions romandran obertes el mes de juliol sempre que hi hagi places disponibles. Més informació i preus, al fullet adjunt, i a la Piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant (977 820 523).

 

Accés al formulari de preinscripció a les activitats esportives de matí

Accés al formulari de preinscripció de les activitats esportives de tarda, natació, tennis i pàdel

Accés al formulari de preinscripció al campus de futbol sala

Arxius adjunts