Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Oberta la inscripció a un curs oficial de socorrisme aquàtic

S’impartirà del mes de febrer al mes de juny a l’Hospitalet de l’Infant

Del 2 de febrer al 17 de juny, l’Hospitalet de l’Infant acollirà un curs oficial de socorrisme aquàtic, de 380 hores, totalment subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest curs teòric i pràctic s’impartirà els dilluns, dimecres i divendres a la tarda i els dissabtes al matí i a la tarda a la Piscina Municipal Coberta i a altres instal·lacions de la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant, gràcies al conveni de col·laboració signat pel Consell Esportiu del Baix Camp i per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Mitjançant aquest acord, el consistori ha cedit al Consell Esportiu aquests equipaments municipals perquè pugui oferir aquesta formació.

Les persones interessades a fer aquest curs s’hi poden inscriure fins al 4 de febrer a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/3npuUTX

Per a més informació, es poden posar en contacte amb el Consell Esportiu del Baix Camp, a través de l’adreça de correu electrònic formaciosoc@cebc.cat o del telèfon 977 33 40 63.