Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Oberta la inscripció al nou curs de la UNED Sènior que s’impartirà a l’Hospitalet de l’Infant

Començarà el 13 de febrer i estarà centrat en els mites i les llegendes
Oberta la inscripció al nou curs de la UNED Sènior que s’impartirà a l’Hospitalet de l’Infant
Imatge de l'alumnat del curs de la UNED Sènior del 1r quadrimestre, que va tractar sobre els ibers.

El Centre Associat a la UNED de Tortosa ha obert el termini de matriculació al curs de la UNED Sènior que començarà a l’Hospitalet de l’Infant la setmana vinent (a partir del dimarts 13 de febrer) i finalitzarà el 4 de juny amb una visita o taller.

Aquest 2n quadrimestre s’oferirà el curs ”Mites, contes i llegendes”, els dimarts de 17:30 h a 19:30 h, a l’Aula Sènior de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ubicada a l’Institut Berenguer d’Entença, (C/ Ramon Berenguer IV, 7 de l’Hospitalet de l’Infant. Està dirigit a persones majors de 55 anys i pretén exposar aquells elements que ajuden a diferenciar entre els mites els pobles del món antic, el medieval i l’actual; també apropar les cultures prehispànica, africana o xinesa. Amb aquest curs es vol oferir no només coneixements i aprenentatges en aquesta matèria, sinó també un lloc de debat, reflexió i trobada intergeneracional.

La inscripció es pot fer fins a l’1 de març mitjançant la pàgina web https://www2.uned.es/ca-tortosa/ o bé, de manera presencial al Centre de la UNED de Tortosa ( (C/ Cervantes, 17). El preu de la matrícula és de 40 €.

Tots els cursos de la UNED Sènior s’imparteixen en sessions setmanals de dues hores, i els estudiants que al final de les 30 hores del curs acrediten la seva assistència reben un reconeixement acadèmic.

Arxius adjunts

Galeria d'Imatges