Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Oberta la preinscripció a les activitats d’estiu que ofereix l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

L’oferta està adreçada a infants i joves, per al període comprès entre el 5 de juliol i el 10 de setembre
Oberta la preinscripció a les activitats d’estiu que ofereix l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Portada del fullet de les activitats d'estiu

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant tornarà a brindar aquest estiu una àmplia oferta d’activitats als infants i joves, «per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i també per proporcionar als i les participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport", segons ha explicat el regidor d'Esports, Diego García.

Del 5 de juliol al 10 de setembre, en horari de matí (de 9 a 13.30 h), hi haurà activitats d’iniciació esportiva, jocs i dinàmiques de grup, piscina, platja i tallers per als nens i nenes de P3, P4 i P5; i per als infants més grans i joves, propostes variades com, per exemple, senderisme, caiacs, BTT, escalada, vela, pàdel, bàdminton, jocs aquàtics, atletisme, hoquei herba, beisbol, lacrosse, etc. A les famílies també se’ls oferirà servei d’acollida (de 8 a 9 h).

Aquest estiu, a més, es posaran a l’abast, novament, per a totes les edats, els cursos de natació a la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant i a la piscina municipal descoberta de Vandellòs (del 5 de juliol al 3 de setembre); els cursos de tennis i pàdel a l’Hospitalet de l’Infant (del 5 al 30 de juliol) i els cursos de pàdel a Vandellòs (del 2 al 6 d’agost).

El període de preinscripció i reserva de places ha començat aquest dijous 20 de maig i finalitzarà el 20 de juny, si bé les inscripcions romandran obertes el mes de juliol, sempre que hi hagi places disponibles. Cal apuntar-s’hi de manera telemàtica, omplint els formularis que es poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament (a l’apartat d’Esports) i també als fullets informatius, que inclouen uns codis QR.

Per evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat entre les persones participants, les places seran limitades i es donaran per ordre de puntuació en base a un barem que té en compte si els infants i joves estan empadronats al municipi i les obligacions laborals dels progenitors o tutors/es legals, entre altres qüestions. Amb el mateix objectiu, la majoria d’activitats previstes es desenvoluparan a l’aire lliure i s’organitzaran grups reduïts, amb un mínim d’un monitor o monitora que es relacionarà sempre amb el seu mateix grup. A l’Hospitalet de l’Infant, que és on més gent es pot concentrar, s’establiran diferents punts d’entrada i sortida.

Durant els casals d’estiu també es vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 i diàriament, a l’arribada es comprovarà l’estat de salut dels participants i es farà un control de temperatura. També se seguirà un protocol específic sobre l’ús i desinfecció dels espais, del material propi de les activitats i de la gestió dels espais d’emmagatzematge.

Més informació, al fullet informatiu de les activitats esportives d’estiu, al telèfon 977 820 523 i a l’adreça de correu electrònic esports@vandellos-hospitalet.cat


Formulari de preinscripció a les activitats multiesports d'estiu

Formulari de preinscripció als cursos de natació, pàdel i tennis d'estiu

Arxius adjunts